Tønsberg Nøtterøy best i lokaloppgjør

Gårsdagen seier over Sandefjord gjorde at vi rykket opp 2 plasser og nærmer oss lagene på kvalik. Kampen ble som ventet tett, jevn og hard, dog uten de store stygge situasjonene.

Lagene fulgte hverandre tett det første kvarteret, men etter at Dragan Kondic kom inn, snudde kampbildet helt. Dragan hadde flere gode regninger, som ga muligheter for Tønsberg Nøtterøy å komme raskt opp i ryggen, og i løpet av 7 minutter gikk vi fra stillingen 9-9 til 16-9, spillet gikk på skinner og vi presterer godt på det vi er gode på. Lagene gikk til pause på stillingen 18-14 til Tønsberg Nøtterøy.

Midtveis i 2 omgang holder Tønsberg Nøtterøy ledelsen med 4 mål, men noen slurvet feil bakover og bom fremover gjør at vi inviterer Sandefjord inn i kampen igjen, og på stillingen 27-27 må gutta samle seg igjen, og rutinerte Kennie Boysen sender oss foran igjen, samt raske mål av Ørn Østensen og dagen beste spiller på laget, Amadeus Hedin sørger for at Tønsberg Nøtterøy vinner til slutt 32-30, selv om Sandefjord kjemper godt de siste minuttene.

Ekstra gøy å vinne foran så mange på tribunen

Robert Hedin

Dette var kampen ingen kunne tape, og vi viser oss frem fra en god side, sier Robert Hedin, og spesielt fornøyd når vi vet at Espen Røhmer og Matias Haug fortsatt er ute, og at Gustav Bergendahl har sittet mer på potta enn i stolen siste uka. Vi var usikre helt frem til kampstart om han kunne spiller avslutter han.

Tønsberg Nøtterøy reiser til Bergen til helgen, som nå ligger helt nederst på tabellen, men a poeng med Sandefjord og Nøtterøy. Med seier i Bergen, er vi med igjen, og da er alt helt åpent igjen

Amadeus Hedin ble som nevnt kåret til vår beste spiller, og sto frem som en rutinert matchvinner. Både Dragan Kondic og Simon Egtved hadde gode perioder, høyre kant Robin Wulvik begynner å komme tilbake etter en høst med store svingninger, men imponerende av The Comeback Kid, Michael Jonassen som igjen markerer og preger kampbildet.