Robert Hedin gjør comeback

Ja, du leste riktig. Det er noen år siden han var sentral på «Bengan boys», som vant EM, sølv i VM og OL herjet rundt med blant annet norske spillere. Tilbudene har vært mange, selv om alderen gjør at han betrakter som voksen.

Robert, hva skjer nå?

Jeg har tenkt lenge på dette, og ventet på det riktige tilbudet. Når Tønsberg Turn kom på banen, med sin årlige kamp mot sitt eget lag i Tilrettelagt Håndball kunne jeg ikke si nei, flirer han og beroliger med at det kun blir denne kampen, og at når han så Tilrettelagt spilte i pausen på en Tønsberg Nøtterøy kamp tildeligere i høst, så fikk han virkelig se hva idrettsglede er og betydningen av det.

Vi er lei av å tape, derfor forsterker vi laget

Rudi Høksnes, Tønsberg Turn

Vi har en årlig kamp mellom styret i TT og Tilrettelagt (tidligere HU gruppa). Vi pleier hvert år å tape denne kampen, men i år har vi hetet inn både Robert Hedin, Kennie Boysen og Michael Jonassen, så nå få det være slutt på tapene sier Rudi Høksnes i TT. Det blir grøtfest og moro for klubbens medlemmer avslutter han

Kampen spilles i Tønsberghallen nå til torsdag kl 19:00 og denne bør du ikke gå glipp av

Bilde er fra en tidligere kamp