God kamp og seier til 2 div laget

Det startet jevnt, men Tønsberg Nøtterøy fikk en luke etter 15-15, og derfra hadde guttane fra Tønsberg kontrollen, og kunne gå av banen med 39-33 seier.

Trym S Mikkelsen, var en konstant trussel mot Kragerø og sto for hele 14 mål. 3 av målene fra 7 meter, og innsatsviljen til Mikkelsen er det mange som har mye å lære av. Det gir også en trygghet for de andre spillerne at linjespilleren er involvert så mye i spillet. Angrepsmessig fungerte spille bra og vi viser at potensialet er der. Bakover har vi fortsatt litt å gå på, men en viktig seier mot Kragerø.

Bra kamp fremover, og mye å gå på bakover. Fornøyd

Are Ruud, trener

Det ble unødvendig jevnt de første 25 min og vi burde satt spikeren i kista tidlig, men vi sliter fortsatt litt i returfasen, og her er det mye å gå på. Kantene våre jobber bra bakover, og det er klart at Trym er en viktig spiller fremover. Vi er på rett vei og jeg ser bedringer fra gang til gang sier trener Are Ruud, og legger til at målvakten Marius Grette gjorde en meget god kamp når han kom på banen. Han har et trykk og vilje til å stenge målet som er viktig.

Neste kamp er til søndag om Øyestad som ligger ett poeng foran oss.