En av Tønsbergs «største» sponsorer er tilbake

De er ikke den største i omsetning, størrelse eller ansatte men få, om noen bedrifter, bidrar med mer til idrett og kultur enn det ETC gjør. Profileringsfirmaet som holder til på Kilen, er involvert i mange av byens idrettslag og de aller fleste har sett dem ett eller annet sted.

Nå er de tilbake i Tønsberg Nøtterøy Håndball, etter å ha vært ute noen år.

Vi ser det som et samfunnsansvar å være med på idrett og kultur, men vi ønsker selvfølgelig en avkastning på det vi driver med. Den nye satsningen i Tønsberg Nøtterøy er en spennende og en interessant satsning, som vi tror vil gange både bredde og eliteidretten i byen, sier daglig leder i ETC AS, Fredrik Vedvik. Primært for oss er det produksjon av profilering, dvs bannere, flagg og trykk som er forbruksvarer for idretten og generelt har vi hatt gode erfaringer med dette.

Å sponse er ikke å gi bort penger, men både en investering i lokalmiljø, de ansatte i egen bedrift og god markedsføring

Fredrik Vedvik, daglig leder ETC AS

ETC AS har i dag 10 ansatte og har holdt på i over 25 år med produksjon av profileringmateriell, dekor av biler, skilt, nettsider og annet materiell. Kundene er alt fra enkeltpersoner til store offentlige etater. Vi ønsker å være den lokale leverandøren som leverer raskt, uavhengig av volum. Det er slik det er når man driver med noe man liker mest av alt, avslutter Fredrik Vedvik

https://etc.no/tjenester/

Vi er glade for at et så seriøst firma som ETC er tilbake i klubben og vi gleder oss til å bidra med profilering og markedsføring av firmaet, sier Roger Meyer i Tønsberg Nøtterøy.

Klubbens nye banner, som strekker seg nesten over 40 meter er noe av det som er levert av ETC. Dette er et materiell som er lett i vekt og enkelt å håndtere

Storbanner fra ETC AS