Gode tall fra Nøtterøyhallen

Kveldens kamp blir den sjette kampen i Nøtterøyhallen denne sesongen. Samtlige kamper har vært jevne og spennende. Vi har 3 tap (med 3,3 mål i snitt) og 2 seire med (med 2,5 mål i snitt). Fasit blir at snitt målforskjell i sesongen 5 første kamper i Nøtterøyhallen gir oss -1 mål. At vi er en vanskelig motstander hjemme er ikke i tvil.

Dagens kamp mot Kolstad er også helt åpen. Kolstad ligger på en 8 plass så langt i sesongen, og hadde nok budsjettert seg litt høyere. Det er 5 poeng forskjell mellom lagene, og skulle vi klare å ta seieren i dag, nærmer vi oss laget som henter hjem Sagosen og gjengen.

Vi går på banen for å vinne hver kamp, og dette er en kamp vi har gledet oss til

Robert Hedin

Tabellen er tett som forventet, og fortsatt er det slik at nesten alle kan slå alle. Det finnes ingen rolige kamper eller kamper hvor vi kan slippe oss ned, sa Robert før sesongen, noe statistikken ovenfor viser

Kampstart kl 17:00 i dag, billetter kjøpes på App.