Ny sterk seier til Tønsberg Nøtterøy

Da ble det den tredje strake seieren til Tønsberg Nøtterøy etter at Kolstad ble sendt hjem til Trondhjem 35-30.

Kampen startet jevnt, men vi har stort sett i føringen og klarte å holde Kolstad bak oss, og etter 20 min leder vi 13-9. Det viste seg tidlig at dette kom til å bli en god målvaktskamp for oss. Dragan Kondic viser storform, og når Simon Egtved kommer inn på straffene og tar totalt 3 av 4 straffer i kampen blir det vrient for Kolstad.

Når lagene går til pausen på stillingen 17-15 favør hjemmelaget, var spenningen hos publikum om dette kunne holde. Vi har slitet litt med å holde i 2 x 30 min, og det gode forsvaret og spillet til Tønsberg Nøtterøy holder helt inn. Vår beste kamp for sesongen, gjør at vi vinner denne viktige kampen.

De var helt avgjørende i kvalik kampen mot Viking i Mai, og i dag igjen viser det seg at rutine er utrolig viktig. Sammen scorer de 15 av målene, Kennie Boysen står for 10 og Michael Jonassen putter 5.

Amadeus Hedin gjør en sterk jobb for laget fremover å serverer 10 assist, i tillegg til 4 mål.

Vi har hatt stigende formkurve og dette var vårt beste kamp denne sesongen. Nå er vi på hugget å Nærbø er velkommen til lørdag.

Robert Hedin, trener

Kolstad har et sterkt lag, og har nok underprestert så lagt og hører hjemme høyere på tabellen, sa Robert Hedin på sponsor VIP før kampen, men i dag var det ikke tvil om hvilket lag som var best.

Kolstad som er kanskje Europas mest hardtsatsene lag, som har et budsjett i dag på 3 – 4 ganger høyere enn hva Tønsberg Nøtterøy har, de fikk rett å slett bank i dag.