Tønsberg Nøtterøy overrasker igjen

En kamp hvor Nærbø kom best i gang, og var hakket foran de første 17 min. Dragan Kondic markerte seg tidlig å ga tydelig beskjed til Nærbø spillerne at dagen kom til å bli tøff for dem. Den ene kvalitetsredningen kom etter hverandre og gjorde at Tønsberg Nøtterøy hang med.

Etter 17 minutter var det slutt, da ønsket Tønsberg Nøtterøy å føre kampen selv. Et forsvarsspill av dimensjoner, anført av Gustav Bergendahl gjorde at gutta stengte bakover. Robin Wulvik gjør jobben på høyrekant og putter 3 første kvarteret, noe også Amadeus Hedin gjorde og vi kunne gå til pause på stillingen 16 – 13.

Ett poeng føles som et tap i dag, men allikevel som en seier

Robert Hedin, Trener

Utover i 2 omgang fortsetter vi å være i ledelsen, Dragan forsetter å ta umulige baller, og fremover viser det seg at Kennie Boysen, som hadde en tung start, er tilbake der kun Kennie Boysen kan være. 8 minutter igjen, utlikner Nærbø for første gang siden 11-11, og det er stor spenning til om Nærbø tar over. Lagene følger hverandre og bytter på ett over for Tønsberg Nøtterøy til uavgjort. 29:34 sender Andreas Haugseng Nærbø i ledelsen 27-28, og del føles urettferdig å miste poengene, men etter en time-out av Robert Hedin blir man enige om at Kennie Boysen skal avslutte, noe han gjør 6 skunder før slutt og utligner til 28 – 28 som gjør at Tønsberg Nøtterøy overrasker alle med å ta poeng fra laget som spilte europacup sist uke.