Vi ble første lag som tok poeng i Remmenhallen

Halden hjemme, i Remmenhallen, de fleste klubbene gruer seg til deg. Det er noe spesielt med gymsalen i Halden, eller bunker ’n som de selv liker å kalle det.

Halden Topphåndball har vunnet samtlige 7 kamper i Remmenhallen denne sesongen og når vi kom på besøk med 3 seire og en uavgjort på rad, hadde vi den selvtilliten som skal til får å ta poeng.

Kampen startet ikke bra for Tønsberg Nøtterøy, og ble liggende raskt under. På stillingen 5-1 til hjemmelaget, så det ut som dette skulle bli en hyggelig dag for Halden. Robert tok en TO og spillerne fikk tydelig beskjed om at avstanden mellom spillerne var for stor i forsvar. Dette virket ikke umiddelbart og Halden holdt ledelsen videre. Godt anført av en Truls Grøtta som til tiden løp rundt Tønsberg Nøtterøy spillerne.

20 min ut i første omgang la Hedin om til 5-1 forvar og kampen fikk da et helt annet bilde. Tønsberg Nøtterøy kom med i kampen, var 2 mål bak, og Halden kunne gå til pause på stillingen 18-14.

Lagene fulgte hverandre godt første 15 minutter i 2 omgang, men da Espen Røhmer utlignet til 25-25, i en periode hver Simon Egtved stengte buret ble det stille i Remmenhallen. Robin Wulvik satte inn 26-27 målet med 8 minutter igjen, og når Røhmer nok en gang sendte Tønsberg Nøtterøy i ledelsen med 29-30 og drøye 2 min igjen ville den siste tiden blir nervøs. 1 minutt igjen utlignet Halden og et meget godt taktisk spill gjorde at Nøtterøygutta kunne spille kampen ut. Med 3 sekunder igjen får Tønsberg Nøtterøy frikast, og tiden renner ut. Kennie Boysen skyter direkte med hele Halden i mur, ballen går forbi muren og i stanga. 30 – 30 og begge lag er både misfornøyd og fornøyd.