Tønsberg Blads juleglede til G16 trenerne våre

De ble overrasket, G16 trenerne våre, da Tønsberg Blad tok kontakt like før julaften for å overrekke en juleglede til trenerne, Emma Lundgren, Sara Kittelsen, Trygve Trangerud og Gunnar Pettersen. Der er foreldrene til spillerne som har nominert trenerne.

En kjempe overraskelse sier Emma og Sara ydmykt, og legger til at spillerne på G16 laget er en kanonbra gjeng.

Vi har trent flere av guttene i lengre perioder og trives godt med guttene, sier Emma og legger til at sammen med Sara er det en pakke hvor begge eller ingen er trenere. Det har fungert godt over flere år og vi veldig fornøyd at både Trygve og Gunnar er en del av teamet. Den kunnskapen og erfaringen de har er helt rå avslutter hun.

6 dager i uka går til trening av spillere.

Emma Elfrida Kjellesvik Lundgren til Tønsberg Blad

«Dette er våre korona helter» sier foreldregruppa å legger fokus på uansett korona tiltak så stiller jentene opp, og har bidratt til en god kultur i laget.

Tønsberg Nøtterøy gratulerer alle.