Kennie Boysen forlenger

Han blir 37 år og markerer seg fortsatt godt i eliteserien. Med sine 67 mål på 16 kamper er han høyt opp på toppscorer lista.

I dag har Kennie Boysen signert for ytterligere ett år hos Tønsberg Nøtterøy. Dette skjedde hos vår hovedsponsor FOLKSOM, og her representert ved Jan-Henrik Juel-Larsen.

Han startet med å spille håndball for 30 år siden, når han var 7 år. En karriere som få spillere har opplevd, og som fortsatt ikke er over.

Som elitespiller startet han i dansk 1 div., i Roskilde, og etter noen gode år ble han hentet til Norge, hvor han endte opp med eliteseriespill hos Stord. Deretter gikk karrieren videre til tyske Emsdetten hvor han var i 3 år. Reiselysten fortsatte og deretter bar det tilbake til Danmark, og et par år i eliteserien for Sønderjyske.

Johnny Jensen hentet Kennie til Nøtterøy og Norge. Etter 2 år var det Drammen som fikk glede av hans kunnskaper, for så et opphold i Falk. Etter en periode i Runar Sandefjord var det tilbake til Tønsberg Nøtterøy igjen. Det er nå 3 år siden.

Kennie, du blir 37 år neste måned og satser fortsatt for fullt, hvor lenge holder kroppen din?

Hehe, jeg syntes det er så gøy det spille håndball. Vi har et godt lag, som passer godt sammen og så lenge jeg kan bidra på banen og kroppen holder så blir jeg med videre. Jeg føler fortsatt at jeg har noe å gi på banen og er like lysten som før. Men jeg føler også at jeg er blitt litt mer voksen i spillet enn tidligere. Klarer å kjøle ned litt, i alle fall innimellom, ler han.

Kennie er ofte av avgjørende spiller for oss i sluttminuttene

Robert Hedin

Kennie Boysen er en fantastisk person, både på og utenfor banen. Spillemessig holder han så absolutt eliteserienivået fortsatt og vi har i tillegg god glede av han utenom kamper også, sier Robert Hedin.

Vi ser helt tydelig hva erfaring har å si på banen når det nærmer seg slutten i tette kampen. Kennie er ofte en avgjørende spiller i disse fasene, da han har erfaring fra dette.

Hvor viktig er det for laget at han har signert for ytterligere et år?

Uavhengig hvor vi spiller, så er kan viktig. Han har også en stor innflytelse på de yngre spillerne og fungerer som en naturlig mentor, avslutter Hedin.

Vi er både glade og stolte av at Kennie fortsetter også neste sesong.