Nærbø for sterke

I dagens andre og siste kamp i Bringserien, sto Nærbø på motsatt side. Etter 5 minutters spill setter Magnus Bakke inn målet som sender oss opp i ledelsen med 2-1. Dessverre var dette siste gang vi var i føringen denne kampen, og 1. omgang ebber ut med en 13-8 ledelse til Nærbø

Når Simon Føske Danielsen reduserer ledelsen til Nærbø til 15-13, ser Tønsberg Nøtterøy muligheten, og kampen lever igjen. Dessverre så går det 6 min uten at vi scorer, og Nærbø benytter tiden til å sette 5 mål og stillingen står 19-13.

I løpet av de siste 9 minuttene av kampen, scorer vi 7 ganger samtidig som Andreas Hegna Hansen våkner til, å står for 5 av de.

Det glipper dessverre for oss når vi er 2 mål bak og de scorer 5 på rad. Nærbø det beste laget i dag, sier Trygve Trangerud