Håndballskole høstferien 2022

Nøtterøy Håndball Elite tilbyr tre dager fulle av morsomme håndballaktiviteter, lek og moro ledet av elitespillere, trenere og kompetente voksne. I tillegg får du frokost, varm lunsj og frukt alle dager.

I år arrangerer Nøtterøy Håndball Elite håndballskole for barn i alderen 6-11 år og 12-16 år. For barn i alderen 6-11 år arrangeres håndballskolen i samarbeid med Rema 1000 og Norges Håndballforbund. For barn i alderen 12-16 år arrangerer vi vår faste håndballskole.

Sted:   Nøtterøyhallen og Labakkenhallen

Dato:   mandag 10.10 – onsdag 12.10

Tid:      08.30 – 14.30

            Frokost fra 08.30, tilbud om tilsyn fra 08:00 til 15:00. Må gis beskjed i forkant.

Pris:     750 kr

Påmeldingsfrist: 07.10.2022

  • Øktene er varierte og morsomme
  • Fokuserer på innlæring av ferdigheter
  • Legger opp til både enkle og mer utfordrende aktiviteter
  • Vi skal ha det gøy!

Det kan bli tatt bilder som kan bli brukt på sosiale medier, NHE hjemmeside, og til markedsføring av senere håndballskoler. Dette godtas ved påmelding. Hvis ønske om reservasjon gis det beskjed ved oppmøte først dag.


Håndballskole 6-11 år

Sted: Labakkenhallen

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Håndballskolen varer i tre dager fra kl. 08:30 til 14.30 (tilbud om tilsyn fra 08:00 til 15:00). De vil bli servert frokost, lunsj og litt frukt som mellommåltid.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom.


Håndballskole 12-16 år

Sted: Nøtterøyhallen

For de eldre deltakerne vil det være mer fokus på mer teknisk trening, posisjoner, ispedd lekpregede aktiviteter. Her stiller vi med håndballspillere og trenere fra A-laget, og vi satser på trening av høy kvalitet tilpasset deltakerne.

Ta gjerne med egen ball og drikkeflaske.