Redd Nøtterøy Håndball Elite fra nedrykk!

Det er opprettet en spleis for å forsøke å samle inn nok penger til å sikre videre spill i 1. divisjon. Alle pengene som samles inn går til Nøtterøy Håndball Elite.

På vegene av spillere og foreldre i Nøtterøy Håndball Elite har vi en bønn om å få hjelp til å beholde klubben i 1.divisjon. Vi håper flere ser nytten av å ha et sportslig tilbud lokalt på Nøtterøy. Klubben har fått et krav fra Norges håndballforbund om å ha positiv egenkapital, dvs ikke gjeld ved årets slutt. Hvis vi ikke greier å innfri på det økonomiske, blir vi flyttet ned en divisjon. Slik det ser ut i dag så mangler vi 350 000 kr for å innfri kravet fra Norges håndballforbund.

Det er mange unge talenter som ønsker å satse lokalt i Nøtterøy Håndball Elite og ha noe å strekke seg etter. Vi har flere årskull og lovende spillere på Nøtterøy. Det er viktig å ha et tilbud for gutta og lokalmiljøet. Dette er en god arena for samhold, personlig utvikling og beholde idrettsgleden. Det er viktig for motivasjonen til våre gutter å ha et lag i 1.divisjon, og de er i en alder der det er viktig med idrett for å oppleve mestring, fellesskap og utvikling. 

Totalsummen er stor, men alle monner drar, og det hadde betydd utrolig mye for oss hvis du som privatperson eller bedrift kan bidra.