GRATIS Håndballskole i vinterferien, 19-21 februar 2024

I vinterferien (uke 8) arrangerer Nøtterøy Håndball Elite GRATIS håndballskole. Vi tilbyr tre dager fulle av morsomme håndballaktiviteter, lek og moro ledet av elitespillere, trenere og kompetente voksne. I tillegg får du frokost, varm lunsj og frukt alle dager.

Sted:   Nøtterøyhallen
Pris:     GRATIS
Dato:   mandag 19. februar – onsdag 21. februar
Tid:      08.30 – 14.30*
*Frokost fra 08.30, tilbud om tilsyn fra 08:00 til 15:00. Må gis beskjed i forkant.
Påmeldingsfrist: 15.02 kl 24.00

Håndballskole 6-11 år

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy.


Håndballskole 12-16 år

For de eldre deltakerne vil det være mer fokus på mer teknisk trening, posisjoner, ispedd lekpregede aktiviteter. Her stiller vi med håndballspillere og trenere fra A-laget, og vi satser på trening av høy kvalitet tilpasset deltakerne.Ta gjerne med egen ball og drikkeflaske.


Påmelding

Trykk på knappen under for å melde på dine barn!

NB! Det kan bli tatt bilder som kan bli brukt på sosiale medier, NHE hjemmeside, og til markedsføring av senere håndballskoler. Dette godtas ved påmelding. Hvis ønske om reservasjon gis det beskjed om dette ved påmelding.

Påmeldingsfrist

Torsdag 15. 02 kl 24.00

Håndballskole