HÅNDBALLSKOLE 24.-26.06.24

Velkommen til Nøtterøy Håndball Elite sin håndballskole 24.-25.-26. juni, mandag-onsdag. Vi tilbyr tre dager fulle av morsomme håndballaktiviteter, lek og moro ledet av våre A-lags spillere, trenere og kompetente voksne. Vi serverer lunsj og frukt står framme alle 3 dagene.

Sted:   Nøtterøyhallen

Pris:     kr. 500,-

Dato:   mandag 24. juni-onsdag 26. juni 2024

Tid:      08.30 – 14.30

Vi har tilbud om tilsyn fra 08:00 til 15:00, dette må det gis beskjed om i forkant.

Påmeldingsfrist: fredag 21. juni.

Håndballskole 6-11 år

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Ta med egen ball og drikkeflaske.

Håndballskole 12-16 år

For de eldre deltakerne vil det være mer fokus på teknisk trening og posisjoner, ispedd lekpregede aktiviteter. Her stiller vi med håndballspillere fra A-laget, og vi satser på trening av høy kvalitet tilpasset deltakerne. Ta med egen ball og drikkeflaske.

For påmelding send mail til arrangement@nifhandball.no.

Vi har et begrenset antall deltakere på hver gruppe.