Uavgjortspesialisten Nøtterøy

Bunnsolid bak, men det svikter i angrep.

På nytt sørget Nøtterøys gutter for thrillere i rene Alfred Hitchcock (også kalt The Master of suspense) stil, og for sjette gang denne sesongen spilte vi uavgjort. Nøtterøy har nå tatt poeng i 15 av 23 obligatoriske kamper.

Forsvarsduellene ble avgjørende for at vi fikk et poeng.
Det lå an til å bli en forsvarsduell og det ble det til gangs, Hreidar leverte en redningsprosent på 46,5 %. Fyllingens målvakt fulgte opp med 42 % redninger.4 – 4 etter 15 minutter sier vel sitt om den forsvarskampen som utspilte seg. På de neste seks minuttene glipper de lit for Nøtterøy og vi slipper Fyllingen foran med fire mål. På stillingen 4 -8 etter spilte 22 minutter begynner vi å jobbe oss inn i kampen og kan gå til pause på stillingen 9–11.

Fordi om det så skummelt ut 22 minutter ut i første omgang så hadde vi tro på at hvis vi kunne begynne å få den ballen i mål, ja så var det mulig å hente poeng.

Fyllingen prikket den første ballen i mål i andre omgang og økete til 9 – 12. I løpet av fem og et halvt minutt i andre starten av andre omgang går vi fra 9 -12 til 15-13, drømmen om to poeng kommer snikende. I løpet av snaue tre minutter henter Fyllingen oss igjen og øker til 15-17. Skal det virkelig glippe eller kan vi komme tilbake. Nøtterøy supportere kunne ikke tro det de så, vi klarte ikke å hente igjen Fyllingen og to minutter og tretti sekunder før slutt ledet gjesten 22 -19.

Så startet et drama og en opphenting vi ikke har sett tidligere i Nøtterøyhallen. Geir legger ut to merker, vi snapper og kjemper inn tre baller i løpet av de neste 80 sekundene. Med et drøyt minutt igjen og spiller var det ennå muligheter for begge lag og avgjøre kampen. To sekunder før slutt setter Johnny ballen i tverrliggeren, men vi får et direkte frikast som går centimeter over mål.

Surt og ikke få to poeng.
Vi har vel egentlig ikke lov å klage når vi klarer å sikre oss et poeng etter å være på vei mot noe som så ut som et tap med 150 sekunder igjen og spiller.  På enn annen side kunne vi av gjort det i sluttsekundene. Der det sviktet var i angrep. Vi har 10 skudd som grå utenfor eller i stolpen og vi har tre som går i blokka. Får vi justert sikte til neste kamp kan det som ser umulig ut plutselig være mulig, for bak er vi bra.

I dette sluttspillet kan alt skje, det laget som klare å beholde alle spillerne friske og skadefrie vil komme vinnende ut av gruppespillet. En semifinale er ennå innen for rekkevidde.