Alingsås Elitcup

Alingsås HK – Nøtterøy 36-28 (16-17)
Det første kvartere i kampen mot Alingsås var jevnspilt og etter 15 minutter var stillingen 7 – 7. I de neste femten minuttene førte Nøtterøy og kunne gå til pause med en ett måls ledelse.
I andre omgang tok verten etter hvert kontroll over kampen og 10 minutter før slutt hadde de snudd tillingen til 27 – 24 i hjemmelagets favør, I de siste ti minuttene kom den store svikten og vertene vant denne perioden 9 – 4.
Status for kampen var en god første omgang og en dundrende nedtur i andre omgang, mot laget som ble nr. 6 sist sesong i den svenske eliteserien.

Skudd og redningsstatistikken teller sitt tydelige språk.
Alingsås: 37 skudd og 12 redninger
Nøtterøy: 44 skudd og 8 redninger.

På nytt ble Khaled laget toppscorer tett fulgt opp av Eric. Ellers er det godt å se at både Johnny og Kim er i ferd med å få stilt inn slegga.

Nordsjälland – Nötteröy 24-25 (14-10)
Fredagens kamp startet som vi avsluttet torsdagens kamp, med andre ord ikke imponerende. Det var ikke mange i Nolhagahallen som trodde på seier til Nøtterøy etter 20 minutter, Nordsjälland ledet 11 – 6.
Nøtterøys gutter ville det annerledes og i andre omgang reiste laget seg og snudde det som så ut som ett etter nytt nederlag til en ettmålsseier. De første 20 minuttene av denne andre omgangen var av en kvalitet som vi ønsker å se Nøtterøy på i resten av sesongen.

Så får vi håpe guttene klare å følge opp den gode andre omgangen i dag. Nordsjälland ende på 10 plass av 14 lag i den danske ligaen i forrige sesong