Kennie kåret til Nøtterøys beste

Da alt så ut til å glippe gjorde Hreidar seg uovervinnelig.

Follo vs Nøtterøy 25-25 (11-11)
Kampuret viste 29.41 og resultattavla viser 25-25, så går fløyta og Follo tilkjennes en 7-meter. Håpet om minst ett poeng ser ut til å glippe. Da trer Hreidar frem på nytt, gjør seg stor som en vegg og redder til vill begeistring. Johnny slenger lynkjapt det grønne Time Out kortet på sekretariatbordet. Kampuret viser 14 sekunder igjen – 14 sekunder som skal vende en lunken glede til en vellykket aften i Follo Trykk Arena.
Dessverre ender de 14 siste sekundene med null og niks, skuffelsen sto å lese i ansiktet på spillere og støtteapparat. Trøsten fikk være at vi fikk med oss det ene poenget som var akkurat nok til å beholde den sikre plassen på tabellen.

Vi førte det meste av første omgang.
Etter 15 minutter hadde vi en tremålsledelse, men så begynte det å kladde, og tre minutter før pause hadde vertene overtatt føringen. Vi klarte å utligne 25 sekunder før pause, men det skulle bli mer trøbbel etter pause og nå styrte Follo kampen.

Follo tar kommandoen i andre omgang.
Etter åtte minutter av annen omgang klarte vi å ta tak i kampen igjen og i løpet av 8 minutter har vi snudd -3 til + 2 mål i vår favør. På nytt kommer Follo tilbake og utligner til 20-20 når det gjenstår 13 minutter. Fra dette tidspunktet følger lagene hverandre og når kampuret viser 28:40 kommer Nøtterøys utligning 25-25 som blir sluttresultatet.

Berg og dalbane
Hva det kommer av at spillet svinger som en berg og dalbane er ikke godt å si, for på nytt er Nøtterøy virkelig gode når vi spiller på vårt beste, men når det kladder så kladder det mye. Det er disse periodene som det må bli mindre av og kortere lengde på.