Kanonspennende kamp med full pott for Nøtterøy 2

Tirsdag var det klart for tredje oppgjør for Nøtterøys herrelag i årets 2. divisjon. Sarpsborg fra Østfold kom på besøk i vår hule, men det skulle vise seg at de ikke var kommet til riktige siden av fjorden for å tape lett. Med tidligere Nøtterøy-spiller Simen Fredriksen på laget, visste vi at vi kunne frykte litt av hvert fra motstanderne i form av fart og god finting.

Selv om det var Nøtterøy som kom best i gang fra start og ledet 3-0 på bakgunn av godt forsvar og raskt fremoverspill, så viste gjestene at de hadde skumle hensikter. De svarte med en bombardering av våre gutter, og snart stod det 6-3 til Sarpsborg. Denne ledelsen økte gradvis til de hadde opparbeidet seg en 6-målsledelse i midten av første omgang. Nøtterøy klarte ikke å utnytte sjansene de hadde i angrep, og bakover lot de motstanderne få fritt spillerom og skyte uhindret i mål fra distanse.

Da Ximo kom på banen i midten av første omgang, og fikk sin debut i Nøtterøy-drakten, ble det orden på forsvarsspillet, og venstrebacken til Sarpsborg fikk ikke lenger skyte fritt. Han snappet ballen ved flere anledninger, slik at guttene våre fikk flere muligheter til å knappe innpå ledelsen til gjestene. Til pause hadde ledelsen skrumpet inn til to mål, og det stod 15-17 på lystavlen.

Andre omgang startet der første slapp, og Nøtterøy gikk raskt forbi med to mål. Denne ledelsen stod seg til det var 10 minutter igjen. Da slapp vi Sarpsborg innpå oss, og det ble meget spennende mot slutten. Men takket være et veldig aktivt forsvarsspill, angrepsspill med flyt, og ikke minst takket være glitrende målvaktsspill av nok en spansk debutant i Nøtterøy, Miguel (Mimi) Bravo, så klarte vi å holde oss likt med motstanderne. Det var derfor en befrielse da Nøtterøys toppscorer, Jacob Weidemann, satte inn kampens siste mål med fem sekunder igjen å spille. Kampen var vunnet med knappest mulig margin, 26-25.

Vi gratulerer alle guttene, og trener Igor, for en herlig og spennende oppvisning, og vi gleder oss over 2 nye poeng.