Seier over ROS for 2 div laget

Tønsberg Nøtterøy rekrutt spilte årets andre kamp i går og vant over ROS 42-34. Totalt 76 mål på 2 x 30 minutter viser at det var høyt tempo i kampen.

Sett i sammenheng med at de fleste av disse spillerne har fått liten kamptrening siste 1,5 årene så presenterer vi godt. Et ROS lag som har ambisjoner om opprykk møtte et Tønsberg Nøtterøylag om viste god moral og høyt tempo.

Vi slipper inn 34 mål i en kamp hvor vi spiller ok i forsvar og målvakten er god hos oss, dette viser hvilket tempo denne kampen hadde.

Are Ruud, trener

Vi har et godt div 2 i år, men det er det flere andre klubber som også har, og vi skal være i den situasjonen at spillerne i div 2 laget skal opp å matche elitelaget, og ikke der hver elitespillerne skal komme ned for å hjelpe div 2 spillere.

I kampen mot ROS var vi stort sett i føringen og hadde kontroll hele tiden, vi foruten tempo så viser vi også ha samarbeider godt bakover, selv om vi fortsatt har litt å gå på.