Runar best i lokaloppgjør i Tromsø (Lerøy)

Kampen ble delvis lik som den mot Tromsø tidligere på dagen. Etter å ha ledet 2-0 etter 3 min, tok Runar over føringen og kunne gå til pause med 13-10 ledelse etter en omgang hvor lagene fulgte hverandre tett.

2 omgang fikk en dårlig start for oss, og etter 8 min var 3 måls ledelsen økt til 8 mål. Her hang vi ikke med tempomessig. Runar kontret gang på gang, og vi hadde nok en gang for mange personlige feil, og det blir altfor mange individuelle avgjørelsen, sier Are Ruud på telefon fra Tromsø.

Med 10 minutter igjen av kampen leder Runar med 9 mål, 25-16. Men så viser vi at vi også kan være med. Vi scorer 9 mål på kampens siste 9 minutter, og vinner perioden 9-3, men Runars vinner 28-25.

I et lagspill må vi følge planen som vi blir enige om, da nytter det ikke med individuelle handlinger