Skal vi ikke lykkes

Søndagens tap mot Runar var høyest unødvendig.

Runar vs Nøtterøy 30 – 28
Etter en god først omgang hvor alle fulgte planen, så sprak det til de grader i andre omgang. Forhindret fra å være i Runarhallen ble det å følge kampen på TV2 Sumo en gedigen nedtur. Etter en god første omgang satt jeg med følelsen om at endelig skulle forbannelsen som har hvilt over oss i Runarhallen forsvinne. Endelig skulle vi klare å tukte Runar.

Hva skjer så med gutta i pausen, fra det 32. til 39. minutt klarer Runar å snu alt. Dette var en helt utilgivelig periode, elendig skyting, tekniske feil og feil fokus florerte. Johnny har vært tydelig på det er ikke rom for flere minutters manglende tilstedeværelse og at ingen kan vinne kampen alene. Hva hjelper vel dette, når alle avtaler så ut til å være blåst fra de fleste spilleres hukommelse.

Dette var en kamp som vi ved å vinne kunne gi litt mer arbeidsro i kampen om å komme opp på en sluttspillplass, i stedet må vi prøve å krabbe fra hengemyra i bunnen av tabellen på nytt igjen.

I forrige sesong var 18 poeng det som skulle til for å sikre sluttspillplass, året før var det nødvendig med 22 poeng og i vår først sesong var det 20 poeng. Det er 28 poeng igjen som skal fordeles det betyr at vi må regne med at vi må ha 14 – 18 av disse poengene for å kunne innkassere en sluttspillplass, noe som ennå bør være mulig.

Simen og Kennie fikk sin revansje fra bortekampen i forrige sesong med 8 og 9 mål, men det er til ingen trøst når vi ikke vinner. Denne kampen er nå et lukket kapittel i årets sesong, på onsdag kommer Bodø og her bør vi sikre oss poeng om drømmen om sluttspill skal leve videre.