En på tryne

Nøtterøy rotet bort en fire måls ledelse og fikk uavgjort.

Haugaland – Nøtterøy 23 – 23 (11-15)
Et tapt poeng som kan være gull verd for resten av sesongen. Geir hadde valgt å la Johnny få hvile hele kampen og flere av de andre som normalt vil betraktes som første valget ble ikke kastet innpå i sluttminuttene.

Gambling med tanke på å nå finalen.
Noen vil kanskje si at dette var å gamble med en mulig finaleplass, men da må man huske at det viktigste med denne turneringen er å få nok kamptrening. Det som er et viktig moment er også å la de som kanskje betraktes som toere få en del spilletid. Kampen ga mange positive svar før pause og kanskje like mange negative i sluttminuttene.
Etter første omgang kunne man føle at her blir det ikke lett å finne en førstesekser, i slutten av andreomgang ble savnet av blant annet Johnny merkbar. I det Haugaland begynte å få los på en mulig seier, kom også savnet av erfaring til syne.

Alt i alt skal vi være fornøyd.
Først omgang var meget god både foran og bak.  Dessverre måtte Andre forlate banen med rødt kort allerede etter snaue seks minutter, noe som  medførte omdisponeringer i forsvaret. Vi fikk servert mange lekkerbiskner og den ene etter den andre sto frem. Det fungerte bra i 17 minutter av andre omgang, på dette tidspunktet ledet vi 23– 18. Så kom de feilvalgene i angrep, tekniske feil florerte og kontringene kom på rekke og rad. Forsvaret begynte å vakle som følge av dette. Mangel på nok erfaring medførte det ene baklengsmålet etter det andre. 10 sekunder før slutt trodde alle at Haugaland skulle sette inn seiersmålet. Da viste Hreidar hvilken matchvinner han kan bli, først en redning av en 100% sjanse og så et skuddforsøk som gikk 10 cm over Haugalands mål.