To poeng i slow motion

Svak spill tiltros, spenning var det helt til slutt.

Som omtalt i går og i andre media, dette var ingen stor håndballkamp. På en annenside var det spenning og temperatur helt til slutt. For alle de Nøtterøy supporterne som hadde tatt turen til Sandefjord ble det nok mer neglebiting enn planlagt. Allerede etter 10 minutter forsto vi at dette kunne bli en tung dag på parketten. I 21 minutter fulgte lagene hverandre som katt og mus. Nøtterøy tok oppskriftsmessig ledelsen, men Sandefjord kom tilbake og gikk også opp til 3 -2 ledelse etter snaue ti minutter. Nøtterøy utlignet, men på nytt kom Sandefjord foran. Etter drøye 21 minutter kom Nøtterøy foran 8 – 7 til 11 – 7 halv minuttet før pause. Elleve sekunder før pause klarte vertene å redusere til 8 -11.
Etter pause klarte vi å øke ledelsen til 14 -10 i løpet av drøye fire minutter, det som skjer i løpet av de neste syv minuttene går vi forbi i stillhet. Kamp uret visere 12.20 og Geir Erlandsen må hive Time Out kortet, noe må gjøres. Den korte samtalen ga umiddelbart resultat og vi klarte å komme opp i en tre måls ledelse.  På nytt begynte Sandefjord og presse oss, i slike stunder er det Johnny Jensens erfaring kommer godt med, hans erfaring bidrar til at vi berger to poeng.

Ingen bombe at reaksjonen kom i dag.
Etter flere resultater i overkant av det vi kunne forvente ante vi at dette var kampen vi kunne gå på tryne i, det vi får gled oss over er at vi selv på en særdeles dårlig dag vinner.  Nabo derby er ofte utfordrende, her er det ikke bare poeng som teller. Hvis du sjekket oddsen til Norsk Tipping så hadde de et handicap på fem mål, så de forventet ikke noen brak seier til Nøtterøy til tross for de siste resultatene.

Søndagens kamp er nå historie, men historien viser også en solid utvikling for Nøtterøy.
Fra å kjempe i bunnen av tabellen er vi nå på vei oppover, og ser vi på resultatene for de siste syv og de siste fem kampene så er det stolt lesning.   På de siste syv kampene deler vi tredjeplassen med Viking, på topp finner vi Halsum foran Elverum.  Ser vi på de siste fem kampene så deler vi andreplassen med Elverum og Viking, på topp finner vi Haslum.
Måtte fremtiden fortsette som siste del av historien.