SlapSee

Solbrillene fra SlapSee er revolusjonerende med et unikt, nyskapende og kreativt design. Hemmeligheten bak den revolusjonerende solbrillen ligger i innfatningen som har en spesiell hengslete nese-bro funksjon og silikon belagte fjærende stålarmer. Dette gjør det mulig å feste brillene til hodet slik at de ikke faller av uansett aktivitet – det være seg fallskjermhopp, ski, løping, sykling osv. Linsene er polarisert og har en UV 400 gradering som blokkerer skadelige UV-stråler. Solbrillene fra SlapSee er med andre ord det perfekte tilbehøret til den aktive livsstil.

Brillene kan du kjøpe hos Sport 1 Tolvsrød eller hos www.slapsee.no Det vil også bli mulig å kjøpe de i kiosken på våre hjemmekamper.

Vi oppfordrer alle våre supportere til å følge vår nye samarbeidspartner på facebook: //www.facebook.com/Slapseenorge/

SlapSee Norge

Vi ønsker Slapsee Norge velkommen til håndballfamilien og vår sponsorpool! Solbrillene fra SlapSee er revolusjonerende med et unikt, nyskapende og kreativt design. Hemmeligheten bak den revolusjonerende solbrillen ligger i innfatningen som har en spesiell hengslete nese-bro funksjon og silikon belagte fjærende stålarmer. Dette gjør det mulig å feste brillene til hodet slik at de ikke faller av uansett aktivitet – det være seg fallskjermhopp, ski, løping, sykling osv. Linsene er polarisert og har en UV 400 gradering som blokkerer skadelige UV-stråler. Solbrillene fra SlapSee er med andre ord det perfekte tilbehøret til den aktive livsstil.Brillene kan du kjøpe hos Sport 1 Tolvsrød eller hos www.slapsee.no Det vil også bli mulig å kjøpe de i kiosken på våre hjemmekamper.Vi oppfordrer alle våre supportere til å følge vår nye samarbeidspartner på facebook: //www.facebook.com/Slapseenorge/Vi ser frem til et spenstig, morsomt og fruktbart samarbeid!

Posted by Nøtterøy Håndball on Tuesday, 14 November 2017