SPEED Trafikkopplæring

Vi i Nøtterøy Håndball Elite har inngått samarbeidsavtale med Speed Trafikkopplæring AS. Et samarbeid som kommer alle som er relatert til Nøtterøy Håndball Elite til gode – det være seg supportere, spillere frivillige, støttespillere osv.

Speed Trafikkopplæring AS finner du både i Tønsberg, Stokke og Horten. Speed Trafikkopplæring AS vil gi deg den beste opplæringen og veiledningen på veien til førerkortet.
Speed Trafikkopplæring tilbyr opplæring på bil, bil/henger, bil m. automat, lett og tung mc, moped og traktor.

Skal du ta førerkort oppfordrer vi deg selvfølgelig til å kontakte Speed Trafikkopplæring på telefon 90777333.

Bruk kodeord NØTTERØY HÅNDBALL og du får trafikalt grunnkurs for kun kr. 990,-. Veiledende pris er kr. 1990,-.

Se tilbud fra Speed

HVA ER TRAFIKALT GRUNNKURS?
Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk og på 17 timer. Kurset skal gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Alle som er yngre enn 25 år må ha fullt grunnkurs, de som er eldre enn dette trenger kun delene som omhandler førstehjelp og mørkekjøring.

Speed Trafikkopplæring AS sine grunnkurs er selvfølgelig lagt opp i forhold til offentlig læreplan for trafikkopplæring, samt retningslinjene som er gitt av vegdirektoratet. Kurset er vinklet på en måte som skal gi deg en generell grunnleggende trafikal forståelse, innsikt i forhold til menneskelige faktorer, akutt livreddende førstehjelp og en del som gir deg en god forståelse for reglene rundt, og hvordan privat øvelses kjøring gjennomføres på en mest mulig effektiv og riktig måte.

Mere informasjon hos //speedtrafikk.no/

speed2-20161107