Rød magi i hallen

Nøtterøys A-lag entret banen i Nøtterøyhallen, samtidig som politikerne entret formannskapssalen.

Nøtterøys mannskap skulle fortsette å bygge grunnlaget for fremtidig suksess, mens formannskapet og senere kommunestyre skulle avgjøre hvor suksessen skulle få blomstre.

Når gutta forlot hallen, var det i forvissning om at det var her de skulle dele håndballgleden med Tønsberg regionens supportere. Bare det å trene i den nye hallen gir spillerne, ledelsen og støtteapparatet et ordentlig løft. Drømmen om en fremtid i norsk topphåndball fikk mer næring etter dagens økt.  Nå skal vi ikke glemme at gutta har trivdes meget godt i Tønsberg idrettshall også, så vi kan trygt si at politikere og administrasjon i både Tønsberg og Nøtterøy har lagt forholdene til rette for Nøtterøys suksess.

Dagens trening var på nytte en god trening og selv en merittert spiller som Johnny Jensen følte muligheten for at det ligger til rette for noe stort i denne hallen. Vi må nesten tillate oss og sitere evig unge Hr. Jensen

Det er helt stille blant gutta, Johnny tar ordet og formidler følgende budskap… » tenk dere Champions League hymnen her……. fulle tribuner…..og Falk har betalt 200 Euro for å komme inn» deretter tar han en «backhand» uten å se på mål ….rett i krysset…..TO ganger !!! Det er lov å drømme, det er lov å tro og håpe.»

Og i dag løper vi fra ski gutta i messeområde.