Nye tilbud fra arrangementansvarlig

Ragnar Thon: " De 35 første bestillinger av sesongkort gir reservert parkering"

Arrangementansvarlig Ragnar Thon har hendene fulle nå om dagen og det meste er under kontroll. Det går både i Skjærgårdslekene og Postenligaen i Ragnars hode frem til søndag 14. august er det Skjærgårdslekene som ligger fremst i hodet. Innimellom alt arbeid med Skjærgårdslekene forgår noe utviklingsarbeid knyttet vår første sesong i eliteserien.

Reservert parkering til sesongkortene.
Ja du leste riktig. Etter gjennomgang av parkeringsarealet ved vår nye hjemmearena har Ragnar funnet ut at vi kan reservere inntil 35 fem plasser for kjøpere av sesongkort for sesongen 2011/12. De 35 første som bestiller sesongkort vil motta et parkeringsbevis for kommende sesong. Disse vil bli sendt ut i god tid før første hjemmekamp. Hvis du bestiller sesongkort til mer enn fem personer vil du motta et kort pr. fem kort.
NB! De som allerede har bestilt sesongkort vil motta parkeringsbevis for sesongen som kommer.

Nøtterøy blir nr. 5
Som den ukuelige optimist tror Ragnar på en femte plass i Postenligaen. Elverum og Haslum kjemper om førsteplassen, Viking tar tredjeplassen, mens Fyllingen, ØIF Arendal og Nøtterøy kjemper om de tre neste plassene. Nøtterøy plasserer seg på femteplass.

Mye hygge
Ragnar jobber for fullt med rammen rundt kampene og regner med å ha alle brikkene på plass i løpet av august. Dette skal bli en eventyrlig morsom, underholdende og spennende sesong.

Trenger flere i arrangementstaben.
Ragnar har et ønske og det er noen flere faste personer i arrangementstaben. Så hvis det å bli en del av TEAM Nøtterøy Håndball er noe som firster så skal du ta kontakt med Ragnar Thon på e-post ragnar.thon@naturgarden.no eller mobil 91 14 41 36.