Styrketesten ga svar

Onsdag stod styrketest på programmet for Nøtterøy.

Trener Geir Erlandsen fikk de svarene han ønsket seg.

Siden sesongslutt har fokuset blitt rettet mot å bygge mer kondisjon og mer styrke for den enkelte spiller. Ukens tester har gitt de resultatene Erlandsen og fysisk trener Knut Henriksen håpet på.

Der vi må være.
At resultatene på styrketesten var meget bra betyr ikke at vi er unike, men vi har løftet oss fra sist sesong til samme nivå som de andre lagene i Postenligaen. Nå gjenstår bare å prøve dette ut og se om det holder når serien braker løs. Den første prøven kommer mot ØIF Arendal allerede på tirsdagen og så går det slag i slag.

Knut Henriksens inntreden kan bli gull verd. Med gull verd mener vi ikke seriegull, for klubben er det gull verd å sikre plassen i Postenligaen og en plass i sluttspillet. For klubben og Geir har Knuts inntreden betydd enormt mye, den styrkeoppbyggingen som har foregått siden april har neppe blitt så effektiv uten hans hjelp. Vi skal heller ikke glemme Tønsberg Kameratenes trener Jimmy Molin som har bidratt med spensttrening.

Nøtterøy en outsider
I flere kretser spekuleres det om Nøtterøy kan bli årets sensasjon i serie og cup, betting selskapene tror det ikke. Geir som trener har begge beina plantet godt i bakken og jobber veldig for at gutta skal ha beina på samme sted. Geir er klar på at fokuset er rettet mot å sikre plassen og forsøke å sikre en sluttspillplass.

Han må nok bare venne seg til å leve med at omgivelsene rundt oppfatter utviklingen så bra for laget, at vi ikke kan vente med å komme i gang med alvoret.

(Nøtterøy)