Krasjlanding i Tyskland

Kun to spillere får godkjent, resten så ut som en førskoleklasse.

IF Eskilstuna Guif – Nøtterøy 35-23
I skrivende stund er laget i gang med den andre kampen for dagen. Mellom kampene snakket vi med Geir Erlandsen, og la det være klart “Han var flau på lagets vegne”.  Da det var midtveis i andre omgang så han etter mulige nødutganger fra hallen.  Dette var det flaueste han hadde opplevd på år og dag.

Til Tyskland for å få beina på bakken igjen.
Geir har advart tidligere med opphausing av laget, og sånn sett var dette en god påminnelse om at vi ikke er verdensmestere ennå. Vi har tidlig skrevet at Geir er klar over hvor vi befinner oss på håndballkartet, og håpet på at spillerne hadde samme vurdering av hva som må til. Geir har vært klar på at det er viktig at vi har beina godt plantet på bakken, nå har vi fått en omgang som gjør at “tenna er plantet i parketten”.

Kun Jonas G. og Michael får godkjent.
Med unntak av Jonas Gundersen og Michael Jonassen, så resten ut som en førskoleklasse på sin første tur ut fra egen lekegrind.  Greit at svenskene var bedre enn oss, men å selge oss så billig er helt horribelt. Muskler og hår på brystkassa var fraværende.  Vi ble redde for å skyte, vi var så fjernt fra å være et eliteserielag som overhodet mulig.

Hvor er nødutgangen?.
I den første kampen var Geir så oppgitt at midtveis i andre omgang ble det å se etter nødutgangen en vurdering som falt inn i hodet på Geir. Han fant ikke den og måtte lide seg gjennom resten av kampen sammen med de andre Nøtterøy supporterne.

En på tryne kom på bestilling.
Dette var forhåpentligvis den smellen vi trengte for å våkne ut av vår egen fortreffelighet. Geir har sagt det tidligere. Resultatene så langt i treningskampene gjenspeiler ikke det som vil skje i Postenligaen. Noen minutter ute av fokus vil være nok til å tape kamper i Postenligaen, vi må huske at alle kamper så langt har hvert treningskamper.