Romhjulsdrømmen er oppfylt

En vanvittig kamp sier Geir Erlandsen, og er stolt av at vi tør å bryte med vårt 6 – 0 forsvar.

Et skadeskutt Nøtterøy klarte det som ikke bettingselskapene trodde var mulig. Med både Jonas R. og Viktor ut og en småskadet Johnny Jensen var det ikke mange som levnet Nøtterøy en sjanse mot ØIF Arendal.  Vi hadde en drøm om å plukke poeng i Arendal, mot et av Postenligaens beste hjemmelag og forsvar.

Geir var på forhånd veldig usikker på hvor laget sto med alle skadene og hadde også bestemt seg for å bryte en barriere med å legge opp til 5 – 1 forsvar fra start. Dette skulle vise seg å bli oppskriften på det å temme ØIF Arendals skyttere.

Kampen ble akkurat så spennende som annonsert på forhånd. I motsetning til hjemmekampen hvor vi ga fra oss ledelsen noen minutter før slutt klarte vi denne gangen å holde ledelsen ut kampen når vi først kom foran 18-17 drøye 10 minutter før slutt.

Bunnsolid forsvarsspill og en gnistrende opplagt Hreidar i mål sørget for at vi fortsetter å leve opp til posisjonen som Norges tredje beste forsvar. Det er kun Elverum og nettopp vertene ØIF Arendal som slipper inn mindre enn oss i Postenligaen.

Simen F. har virkelig fått fart på beina og skuddarmen etter det lange sykefraværet i høst og ble dagen kampens toppscorer med 7 mål. Ung og ivrig nedsablet han Geir Erlandsen uttalelser til Tønsbergs Blad før kampen om at denne kampen ville bli vanskelig og vinne. Med sin ungdommelige pågangsmot viste han også vei ute på banen.

Bilde: Simen storspilte og var fryktløs i duellen, noe som resulterte i å bli kampens toppscorer.

En annen skytter og måltyv Maximillian fulgte opp med seks nye blinker og er nå med sine 96 fulltreffere bare fire mål fra toppscorer plassen.

For Vojtěch ble dette en spesiell kamp, det var mot ØIF Arendal han startet høstens treningskamper for Nøtterøy med 10 mål for Nøtterøy og her avsluttet han sin karriere i Nøtterøy med å sette inn Nøtterøys utlikningsmål til 11 – 11. Vi takker denne sympatiske tsjekkeren for hans innsats for klubben.

Johnny fikk allerede etter 24 sekunder to minutter på benken og spenningen for oss utenfor banen var egentlig stor om vi ville klare å beholde forsvarsjefen gjennom hele kampen, da vi visste at det ville bli mange tøffe dueller. Men unge herr Jensen spilte resten av kampen som en bauta i forsvaret.

Vel vi kunne trekke frem flere spillere, men vi skal nøye oss med å trekke frem en som ikke var på banen. Geir gjorde det selv på Radio Tønsberg etter kampen og vi gjør det nå, for de taktiske disposisjonene som ble gjort i denne kampen var kanskje årsbeste fra treneren.

Bedre enn de siste ukes kamper kunne vi ikke avslutte året, og med vintersolverv ble alt så mye lysere.

Pausen frem til 5. februar passer oss perfekt, nå vil det bli muligheter å få fikset på alle spillerne på skadelista og komme bedre rustet til en intens spennende vår sesong.