Følg Nøtterøy vs Haslum live her…

<p>Den beste live opplevelsen f&aring;r du selvf&oslash;lgelig i N&oslash;tter&oslash;yhallen</p>

Dette blir vanskelig, men vi lever i håpet. Nøtterøy er klart svekket med en syk Johnny Jensen (bronkitt). Johnny har vært syk hele uken og kan derfor ikke spille begge veier.

Når Haslum entrer Nøtterøyhallen er det kun et resultat som er godt nok for gjestene og det er to poeng.  For Nøtterøy på sin side er det viktigste å lage god underholdning for klubbens supportere, samt lære hva man må strekke seg etter for å bli Norges beste lag om noen år. Skulle klare å frarøve Haslum ett eller to poeng er det en bonus, og Elverum leiren være blant de første til å sende Geir lykkeønskninger.

Haslum har lagt ut melding på sine hjemmesider om at de har hatt en særdeles god treningsuke og «Vi garanterer et gull-sugent Haslumlag som skal bevise at Nøtterøy er best når sola står høyt på himmelen, vannet holder 20 grader og svabergene er fulle av solbrune kropper.»
Kanskje vi på søndagskveld kan skrive at Nøtterøy er best når det gjelder. For deg som ikke har mulighet for å være tilstede i Nøtterøyhallen når lagene braker sammen, kan du følge utviklingen direkte via vår hjemmeside.

Fikk du ikke med deg alt som skjedde kan du også se kampen i reprise når du kommer hjem

Har du ikke TV2 Sumo kan du logge deg på ved å klikke på bilde for å skaffe deg det. Har du de så kan du også logge deg inn ved å følge lenken på bilde. NB! Ikke alle kampene blir sendt med kommentator så da kan man følge bilde på TV2 SSumo og lytte til Radio Tønsberg HåndballExtra

Her kan du lytte til Radio Tønsbergs HåndbalExtra og følge utviklingen fra kampen online.

Litt variabelt fra browser til browser så vil du kunne høre Radio Tønsberg når du åpner denne siden.

Klikk på logoen for å lytte på PCen

Er du ikke ved en PC kan du lytte på Radio Tønsberg – FM 102,8  –  FM 101,0  –  FM 106,7

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…