Problemer med hjemmesidene?

Mandag 13. august ble løsningen for administrasjon av våre hjemmesider lagt om. Dette medførte at en del informasjon, bilder, video osv. manglet. Det meste er nå på plass, men ennå er det utfordringer som ikke er løst.

Vi regner med at brikkene faller på plass fortløpende og at vi har sider som fungere perfekt før Skjærgårdslekene starter.

I mellomtiden kan du ringe inn tirsdag 21. august i kalenderen din. Kl. 19.00 braker Nøtterøy og Fram sammen i Framhallen i 2. runde i CUPen. Fordi om lagene spiller i hver sin divisjon blir ikke dette noen dans på roser. Nabo oppgjør er alltid vanskelige, og sesongen 2010/11 klarte Fram og på føre oss et firemåls tap.

Vi håper riktig mange tar turen til Larvik for å støtte laget. Vinner vi her vil vi møte vinneren av Oppsal vs Ekeberg borte.