Live oppdatering

Nå kan du velge flere former for live oppdatering. Nytte av året er avstemningen.

Forrige sesong kunne du følge Nøtterøys spillere via Radio Tønsbergs HåndballExtra, TV2 Sumo og Kampen Online. Nytt av årete er at du kan stemme på 1881 børsen og vinne premier. 23 av Postenligaens 24 lag (herrer og kvinner) har i en spiller mer drakt nr. 1881 og for Nøtterøy er det Kim som er valgt ut til å spille med nr. 1881.

I forrige sesong var Kim en av Nøtterøys mestscorende spillere i Terningen Arena, som var Kims hjemme arena før han kom til Nøtterøy. Kanskje blir 1881 spilleren den som for flest stemmer.

  Hver stemme er med på trekningen av Harman Kardon Go and Play 2 høyttalersystem for iPod og iPhone til en verdi av kr 1990,-
Du kan stemme på spillere i alle kamper i Postenligaen.
Kampene er tilgjengelige 24 timer før og 24 timer etter kamptidspunktet.Klikk her.

NB! For Nøtterøys spillere er det ikke bilder så ved å dra musa over bilderutene får du opp navnet på den spilleren du kan stemme på.

Du kan følg dramaet i Terningen Arena på våre hjemmesider, via Radio Tønsberg eller TV2 Sumo. Radio Tønsberg starter sendingen en time før kampstart.

Har du ikke TV2 Sumo kan du logge deg på ved å klikke på bilde for å skaffe deg det. Har du de så kan du også logge deg inn ved å følge lenken på bilde. NB! Ikke alle kampene blir sendt med kommentator så da kan man følge bilde på TV2 SSumo og lytte til Radio Tønsberg HåndballExtra

Her kan du lytte til Radio Tønsbergs HåndbalExtra og følge utviklingen fra kampen online.

Litt variabelt fra browser til browser så vil du kunne høre Radio Tønsberg når du åpner denne siden.

Klikk på logoen for å lytte på HåndballExtra fra Radio Tønsbergs hjemmesider eller bli her.

Er du ikke ved en PC kan du lytte på Radio Tønsberg – FM 102,8 – FM 101,0 – FM 106,7

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…