SPAR MILJØET –

Nøtterøy Håndball samarbeider med Hofmann Renotec AS for å samle inn klær, sko og tekstiler i kommunene Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg.  Vi har pr. dags dato utplassert 15 containere (se kart under) på 9 strategiske steder i våre kommuner.  Flere containere vil komme utover vinteren.

Bransjen sier at det aller meste av slike tekstiler kastes som restavfall.  Dette er i et miljøaspekt svært ufordelaktig.  Innsamling av tekstiler i våre containere fører til at vi sparer miljøet og gjenbruker tekstiler – i hovedsak gjennom bruktbutikker i Polen.

Vi har ingen intensjon om å konkurrere med Fretex eller Uff, men rett og slett forsøke å flytte forbrukerens vaner fra å kaste til å legge til rette for gjenbruk.  Forbrukeren velger selv hvilken container han ønsker å benytte – selv om disse tilfeldigvis står ved siden av hverandre.

For hver kilo dere leverer i våre containere kommer en inntekt til driften av håndballen.

Takk for din støtte – til miljøet og til klubben!

Vis Idrettsinnsamlingen. Klær-Sko-Tekstiler i et større kart