Fra en elendig 1. omgang

Nøtterøy vant firepoengskampen mot BSK/NIF.

BSK/NIF – Nøtterøy 21 – 22 (15-9)

Etter en elendig førsteomgang hvor vi ikke er på nett i det hele tatt, til en fantastisk andreomgang. I første omgang var det ikke mye som minnet om at det var Postenligaens beste forsvar som sto på banen. Når laget så kommer på banen i andre omgang får alle se hvorfor Nøtterøy har Norges beste forsvar. I løpet av drøye 13 minutter spiser vi opp BSK/NIFs seksmåls ledelse uten at vertene er i stand til å sette en ball i Nøtterøys mål.

Bilde fra TV2 Sumo: Geir tok Time Out drøy 17 minutter for å minne laget på om viktig denne kampen var.

Vi glemmer første omgang raskest mulig og gleder oss over en 14 – 6 seier i andre omgang. Grunnlaget for denne suksessen ble lagt i pausen, hvor Geir og gutta ble ening om at nå måtte man vise at det fantes både «hår på brystet» og muskler i fleng. Vi har sett det før og får sikker se det igjen, men Nøtterøys gutter har en egen evne til å reise seg når det ser som mørkest ut.

Et bunnsolid forsvar og Hreidar som gikk fra 0 redninger de første 15 minuttene til en redningsprosent på over 52 % kampen sett under, ja målet var simpelthen stengt for dagen i de første 13 minuttene av annen omgang. Gledelig var det også å se at Viktor var på hugget fra første ball, etter et skadeavbrekk.

Vi har nå gjennom de siste kampene bevist at vi har tatt et langt steg fremover fra forrige sesong. Et skår i gleden var at Johnny tråkket over drøye ti minutter før slutt, men vi får håpe han er på plass mot Drammen.