Ny Nøtterøy thriller

Geir har ikke stilt med mer rusten stall i denne sesongen.

Drammen vs Nøtterøy 26-26 (14-15)
Ser vi på mannskapet Geir kunne stille med i gårsdagens kamp mot Drammen, så er det lett å forstå at dette kanskje er årets bragd. Drammen tok oss imot proppfulle av selvtillit etter å ha slått serieleder Runar med fire mål i Runarhallen rett før jul.  Nøtterøy reiste til Drammen med 11 mann, hvor Johnny og Kristian som utespillere var skadet og Hreidar som målvakt var småsyk.
Det var ikke rart at Geir var bekymret for utfallet av kampen før kampstart.

Drammen kom best i gang og førte kampen med ett og to mål frem til drøye 20 minutter var spilt, da kom vi foran for første gang. I de neste snaue tyve minuttene var det vi som førte kampen. Etter ni spilte minutter i andre omgang kom Drammen forran og da fryktet vi at Nøtterøys tynne tropp skulle bli utslagsgivende, men den gang ei. Drammen kom aldri mer enn to mål foran og etter 55 spilte minutter var vi foran igjen. I drøye to minutter klarte vi å holde Drammen unna vårt mål, men tre minutter før slutt kom kampens siste mål.

Vi hadde muligheten til å avgjøre på slutten, men klarte det ikke uten at vi av den grunn skal deppe. Det vi derimot kan slå oss på brystet for er at vi kun slapp inn tre mål på de drøye tolv siste minuttene, det vitner om moral og en evne til å ta ut alt for Nøtterøy drakta.

Johnny Jensens vinnerhode kjenner vi og han drar med seg resten av laget. Johnny må bæres av banen for at han skal forlate spilleflata, i går spilte han hele kampen med store smerter. Nå får vi håpe at skaden blir leget i løpet av de neste fem ukene.

Johnny gir altid 110% i Nøtterøydrakta

 

Khaled på scoringstoppen.
På nytt ble Khaled kåret til Nøtterøys beste spiller og ni fulltreffere sendte ham til scoringstoppen, for noen timer. Khaled kjemper med Fyllingens Kristian Bjørnsen og tittelen årets toppscorer, og Kristian tar vel ledelsen tilbake i dagens kamp mot  Bodø, men vi vår se om Khaled klarte å hente inn mål i gårsdagens kamp.

Se og hør hva Geir sa etter kampen.