Runar tok revansje og var best –

I 10 minutter så alt lovende ut, men så var det slutt.

Runar – Nøtterøy 30-24 (18-13)
I ti minutter var Nøtterøy med, men i de neste tretti scoret Runar 16 ganger mot Nøtterøys syv. På stillingen 7-6 til hjemmelaget etter drøye ti minutters spill sa vertene takk for følge. Tavla lyste 18-13 til pause og starten på andre omgang skulle bli et mareritt da Runar maktet å score ytterligere fem mål på snaue ti minutter mens vi ikke fikk en fulltreffer.

Vi får trøste oss med at vi vant de siste 20 minuttene 11-7. Så er det sikkert mange som sier at Runar slapp seg frivillig ned, men klok av skade fra kampen mot Viking som de førte med fem mål 17 minutter før slutt var nok ikke dette frivillig.

Hvordan kunne dette gå galt?
Vel, vi var klar over det at skulle vi slå Runar, så måtte alle ha en god dag. Det hadde ikke alle. Hreidar hadde vel sin svarteste dag i Nøtterøydrakta og var meget skuffet over egen innsats. Hreidar ga seg selv karakteren godkjent etter 10 minutter, men de neste 20 ønsker han å glemme raskest mulig. Nå skal det tilføyes at han ikke fikk den store hjelpen av forsvaret heller.

Johnny var skadet og kunne bare spille forsvar og det gjorde han i en drøy omgang. Med en skadeskutt forsvarsklippe var egentlig tanken om å levere et drømmeforsvar blåst bort.

Khaled ristet på hodet etter kampen –  han var overhode ikke fornøyd. Dette til tross; han halte ytterligere to mål innpå Fyllingens Kristian Bjørnsen i kampen om toppscorertittelen i Postenligaen.

Geir var mer skuffet over denne kampen enn vi har sett ham tidligere. Skuffet var han også over at han hadde latt seg provosere over mange dårlige dommeravgjørelser. Er de noen trøst var det mange dommeravgjørelser som ble diskutert etter kampen av andre også.

Vi skrev før kampen at konsentrasjonen i angrep måtte være 100 %, fire tekniske feil kostet oss fire baklengsmål.

Se bilder og videoklipp fra kampen her.

Simen Fredriksen dagens Nøtterøyspiller.
Krigeren Simen Fredriksen ble dagens Nøtterøyspiller med fire fulltreffere. Simen er en type spiller som aldri gir opp og det skal han ha ros for.

Hele laget fortjener  kreditt for at de ikke ga seg, selv når de lå ti mål bak.

NB! Dette var første tapet siden 18 november.

Kampen er hermed glemt – nå rettes blikket mot søndagens hjemmekamp. Gutta har lyst til å rette på hjemmestatistikken i kampen mot Bodø som helt klart er en firepoengskamp.