Tapte mot Elverum

Det mest positive var opphentingen i andre omgang.

Nøtterøy – Elverum 22-23
Første omgang bør glemmes raskest mulig og kan raskt oppsummeres med, mange tekniske feil, dårlige skudd og svakt forsvar.

Andre omgang var ikke god, men trossalt mye bedre og det beste var å hente opp fem mål og komme ajour 21-21 et par minutter før slutt. At vi på 21-21 kortslutter litt og gjør noen feilvurderinger får vi jobbe videre med. En som hadde hode på rett plass var Nøtterøys målvakt Tarjei Hamborg som redusert e til 22-23 fire sekunder før slutt. Denne scoringen berget andreplassen og finaleplass siden Drammen måtte trekke seg som finale mostander til Haslum.

Johnny Jensen var ikke fornøyd med laget etter kampen og som han sier, man må regne med at det vil gjøre vondt hvis du skal lage mål. For mye av ansvaret ble lagt på Kennie for å få til avslutninger. Jeg forventer at alle står opp og tar ansvar for å lage mål, jeg forventer også at enhver spiller som har ambisjoner i Postenligaen må regne med å få litt vondt i hver kamp.

Men bevares det er mye bra å bygge videre på. Den store forskjellen i årets tropp er vel at vi har flere som kan stå opp i forsvar, vi har flere skyttere så når gjelder det bare å kline til.

Vi håper det er et Nøtterøy lag som vil reise i finalen og by på sitt beste, når vi fikk denne muligheten bør vi også sørge for å dra pokalen hjem.