Showkamp i Askim

Ny brødreduell mellom Simen og Mads Fredriksen.

Nøtterøy går nå inn i en to ukers periode hvor vi ikke har seriekamper grunnet landslagssamling. Dette til tross, så stiller vi gladelig opp på show- kamp!

Den 31. Oktober klokken 19.30 spiller vi oppvisningskamp mot Halden Topphåndball. Anledningen er åpningen av den nye flerbrukshallen i Askim!

Dette blir ekstra spesielt for brødrene Mads og Simen Fredriksen som skal kjempe mot hverandre for første gang siden fjorårets kvalikkamper hvor Nøtterøy og Simen gikk seirende ut av begge oppgjørene.

Under hele oktober spiller Halden Topphåndball i rosa drakter for å støtte «Rosa Sløyfe kampanjen». Dette er en flott mulighet til å bidra med penger til kreftforskningen og vi oppfordrer alle våre støttespillere til å bidra. 

Les mer om arrangementet her

www.rosasloyfe.no