Et surt poengtap.

Tap til tross, dette var oppløftende.

I 20 minutter var vi det førende laget til tross for at vi stoppet å score etter 16 minutter. Etter 16 minutter leder vi 10-7 og så begynner Elverum sakte men sikkert og redusere forspranget og etter 20 minutter står det så 10-10. Når vi så får en to minutter på denne stillingen klarer Elverum å overta føringen med to mål. Det stopper ikke der gjesten setter inn sitt sjette mål på rad og leder plutselig 13 – 10 før vi får vårt neste mål etter en tørkeperiode på nesten 10 minutter.

Når vi går til pause leder Elverum 16-12, men allikevel føler vi at det er mulig å vinne denne kampen.

Vi vinner andre omgang 13-10.
Når lagene kommer på banen i andre omgang ser vi et Nøtterøy lag som går til verket med samme entusiasme som de startet kampen. Skuddene sitter plutselig igjen og etter snaue ti minutter er stillingen 19 -19, denne perioden vinner vi 7 – 3.
Det hele peker vår vei, men på nytt går vi inn i en blindgate og før ytterligere 10 minutter er spilt har Elverum tatt kommandoen i kampen og leder med tre mål etter 19 spilte minutter.

Gutta viser nok en gang at de ønsker poengene og klare å utligne til 24 – 24 i løpet av de neste seksminuttene.  På nytt er vi i den posisjon at vi kan overta føringen, men i stedet kommer Elverum foran med to mål. Vi klarer å redusere og har også muligheten alene med målvakt 30 sekunder før slutt til å utligne, men dessverre glipper det i det avgjørende øyeblikket.

Elverum overtok tabelltoppen.
Det laget vi tapte for og hadde i kne overtok ledelsen i Postenligaen med de to poengene de sikret seg. Hadde vi fått vårt fortjente poeng hadde Haslum fremdeles kunnet smykke seg med tittelen serieleder.

Ekstremt mye positivt og bygge videre på.
Tap til tross, denne kampen bar tydelige signaler om at en plass i sluttspillet er innen rekkevidde. Gutta viste en styrke som vi ikke har sett tidligere i sesongen og når vi teller opp avslutninger så har vi flere en Elverum, vi bommer på mål på færre enn Elverum. Elverum har 0 stolpeskudd mot våre 4, dette viser også hvor nære vi var å kunne avgjøre kampen. Det skal også tilføyes av i denne kvoten på 8 skudd som ikke gikk i mål, hadde vi to scoringer som ble annullert og resulterte i stolp eller utenfor nå frikastet ble tatt.

Det ble skuddrekord i denne kampen, den gamle var borte kampen mot Elverum hvor vi hadde 5 % mindre uttellinger. Elverum på sin side hadde like mange skudd som sist, men scoret fire mindre.
Med andre ord forsvaret sitter bedre, uttellingen er bedre og vi står kampen bedre. Nå gjelder det bare å ta med seg det som var positivt videre og starte poengsankingen.

Khaled ble kåret til Nøtterøys beste spiller.