Med to poeng blir alt lysere

Når vi snakker om 4 poengskamper kan vi plusse søndagens kamp på listen.

Nøtterøy vs Stord.
Å tenke tanken om noe annet en to poeng vil være skjebnesvarngert, for to poeng vil endre bilde kraftig. Runnar og Lillestøm som ligger a-poeng møtes, uavgjort i den kampen og tap til oss så ligger vi alene på to poeng. Uavgjort på Lillestrøm og vi klatrer til minst kvalikk plass hvis vi vinner.  Tap til  DHK mot Bækkelaget (noe bettingselskapene tror) og seier til oss kan vi plutselig ligge på sluttspillplass. Selv om bettingselskapene holder Stord som knepen favoritt har vi et berettiget håp om to poeng i denne kampen.

Tross tap i de to siste kampene har det tidvis vært levert god håndball av Nøtterøy også, men når vi får våre dårlige perioder så har vi spilt ekstremt dårlig. Til tross for at de dårlige periodene har vært mye kortere en de gode så har de hvert så dårlige at de har ødelagt poengdrømmen i kampene mot Arendal og Bækkelaget.

Vinne minutt for minutt og duell etter duell.
Det laget som klarer å holde mest fokus på kampen, leve etter de planenen som er lagt og ikke minst har mest lyst til å vinne blir stående som seierherre når kampen er over. For Nøtterøys spillere gjelder det å tro på den planen de legger, spille hver andre gode for det er som lag vi kan vinne. For å kunne spille hver andre gode må vi selv være fokuserte på våre egne handlinger og sørge for at de er i tråd med den planene som er lagt før kampen starter og eventuelt blir korrigert underveis. I denne kampen har vi ikke råd til å kaste bort tid på det vi for eksempel mener er dårlige dommeravgjørelser o.s.v. det for laglederbenken ta seg av.

Kamp om hver ball, presisjon på hver passning og blikk for hvor det er rom mellom stolper å målvakt når skudd skal avleveres, ja klarer vi å holde drømmen og troen på seier som et lagt i hode i 60 minutter så vinner vi.

Du kan lese i programmet hva Johnny mener.

Den 8 spilleren kan avgjøre.
For Nøtterøy er det viktig at supporteren finner veien til Nøtterøyhallen, for det er i de tidere hvor det virkelig går tungt klubben trenger den støtten de kan få fra den 8- spilleren. Vi håper dere møter fulltallig for å gi laget den støtten det trenger for at vi sammen kan berge plassen og nå sluttspillet.

Dette tror bettingselskapene om helgens runde.

Hjemmelag Bortelag H U B
Nøtterøy  – Stord 2.05 8.52 2.00
Halden  – Bodø 2.04 8.58 2.02
Bækkelaget  – Drammen 1.33 10.74 3.86
Fyllingen  – Elverum 2.91 9.15 1.54
Haslum  – Arendal 1.55 9.07 2.86
Lillestrøm  – Runar 2.68 9.41 1.60

Vi kan minnes en Gunnar Pettersen utttalelser «Håndball-retro: – Hvis jeg ser en jævel som ikke har en jobb, så er det ut av hallen!» , eller minnes da bådde Gunnar P og Johnny J fortalte håndball Norge om spill i verdensklasse og det umulige ble mulig.