Nøtterøy håndballs «far» –

Det blir en spesiell kamp for oss i Nøtterøy Håndball når Halden Topphåndball gjester Nøtterøyhallen i kveld kl. 19.00.

I går kveld mottok vi den triste beskjeden om at vår alles Frank Beck har gått bort. Frank har hatt en ubeskrivelig stor betydning for utviklingen av håndballen på Nøtterøy og han har vært sterkt engasjert rundt A-laget både som motivator for spillere, trenere og støttepersonell, men også som ivrig supporter på tribunen.

Frank bidro til å starte håndballen i Nøtterøy IF i 1949. Etter hvert fikk vi også gleden av å ha han som trener – både på herre og damelaget. Han var formann i hovedforeningen fra1963 til 1968 og fikk etter hvert utdelt æresmedalje i gull.

Franks egenskaper til å rydde i folks hode, foredle deres beste tanker og farge deres verden ble mer og mer fremtredende. Landslag, klubber, individuelle  idrettsstjerner og bedriftsledere ville alle ha tak på vinneroppskriften, og en etter en kom de til mannen med de magiske formuleringene. Dette ble hverdagen til Frank.

Det er umulig å beskrive et menneske av Franks kaliber med få ord, men vi kan med sikkerhet si at det er en stor mann og et enda større menneske som har gått bort. Vi takker deg for alt du har bidratt med i Nøtterøy Håndball og kommer til å savne de vittige kommentarene dine og klappen på skulderen.

Våre tanker går til Frank Beck sine nærmeste.

Les mer om Frank her