Guttesamarbeidet

Det er med stor stolhet og ydmykhet vi meddeler at Rema 1000 og Nøtterøy Håndball Elite har signert en avtale som først og fremst vil
gagne breddehåndballen i Tønsberg, Færder & omegn. I ryggen har vi også kjærkomne midler fra Sparebankstiftelsen Nøtterøy – Tønsberg som sammen med Rema 1000 gjør det mulig for oss som eliteklubb å spre vår kompetanse mot lokale breddeklubber og satse på «Guttesamarbeidet».

BDT Viken har lagt merke til vårt arbeid i Guttehåndballen i Tønsberg, Færder & omegn og vil være med å støtte oppunder vårt prosjektmed å skape «morgendagens helter». Ambassadør for avtalen blir vår egen keeper, Eirik Varpe, som er et produkt av vår tidligere satsing på guttesiden. Eirik vil jobbe aktivt inn mot BDT Viken og yngre lag i Guttesamarbeidet med å skape sunne og bærekraftie verdier for utviklingav «mennesket» og «håndballspilleren».

Se alle artikler om guttesamarbeidet