VELKOMMEN TIL FOLKEFEST OG GRATIS INNGANG 11. MARS!

Onsdag 11. mars åpner vi dørene til Nøtterøyhallen kl. 1600 og inviterer til gratis inngang og folkefest. Erkerival Falk Horten står på motsatt banehalvdel hvor vår tidligere hovedtrener, Johnny Jensen, styrer skuta.

Det forventes en beintøff kamp fra begge lag. Det er stor prestisje i å gå seirende ut av lokaloppgjøret, så alle spillere vil blø ekstra mye for drakta. Vår egen håndball-professor, Torbjörn Klingvall, og hans mannskap er sultne på å vise Falk Horten hva de er bygd av og med ekstra støtte fra vår 8. spiller kan vi love at taket i Nøtterøyhallen vil løfte seg.

Vi fyller hallen med gøyale aktiviteter, byr på en spennende håndballkamp og håper akkurat DU vil finne plass på tribunen. Sammen skal vi sørge for en skikkelig folkefest og super avslutning av sesongen 19/20 i Nøtterøyhallen!

  Dørene åpnes kl. 16.00.  

  LYST Å BIDRA?  
Vi håper alle, det være seg både privatpersoner og
næringslivet, bretter opp ermene og stemmer i for å bidra med en sum per tilskuer som kommer i hallen denne kvelden. Vi har som målsetning at minimum 800 personer finner veien til Nøtterøyhallen.

  Alle som bidrar til kronekampen mottar boken til Heidi Løke «Bli best i håndball»  

  HVORDAN BIDRA? 
Du registrerer ditt bidrag i følgende link:   
http://j.mp/3apqGTB  

Ved spørsmål kontakt:
marked@nifhandball.no