Tidenes sommerferie for barna

Nøtterøy Håndball lager Summer Camp 2020, et prosjekt som skal gi barna i Færder og Tønsberg tidenes sommerferie. Dette skal være denne sommerferien de skal huske best av alle, sier Roger Meyer i Nøtterøy Håndball. Med Folksom, Kirkens Bymisjon og Norges Røde Kors som bidragsytere vil dette kanskje bli sommerens «happening».

Nå som barna har hatt 3 mnd pause fra aktiviteter og de fleste rett i hjemmeferie skal vi gjøre denne sommeren helt uforglemmelig, sier han.

https://www.tb.no/de-lager-sommerleir-for-barn-klarte-ikke-a-fa-tanken-ut-av-hodet/s/5-76-1316163

50 barn, muligens ytterligere 50, får være med på Summer Camp. Dette blir en uke med aktiviteter som de mest sannsynlig aldri har vært borte i. I løpet av denne uken skal skal de være med på bl.a klatring, hesteridning, kajakk, golf, balanseøvelser, lære om kart og kompass, førstehjelp, tur til Bolærne med redningskøyta hvor Røde Kors skal ha mange øvelser, lære om livvredning og ikke minst, de får 3 timers ekslusiv tilgang til Axels Tivoli i messeområdet, kun for deltagerne.

Alle barn får t-shirts, drikkeflasker, lunsjpakker, transport til forskjellige arnenaer og det vil bli grupper av 8 personer med 1,5 aktivitetsleder pr gruppe. Aktivitetslederne har erfaring fra tilsvarende aktiviteter, og alle sikkhertskurs og nødvendig kvalifikasjoner er ivaretatt.

Dette koster kun kr 500 for en hel uke, takket være økonomisk bidrag fra Folksom, Kirkens Bymisjon, Norges Røde Kors og Færder Kommune.

Slike prosjekter støtter vi gjerne økonomisk sier Pål Egeland i Folksom AS, og bekrefter at han ikke trang lang tid på å hive seg rundt.

Harald Halum i Røde Kors liker prosjektet er også en av bidragsyterne. Dette er det vi ønsker at barn skal være med på, lære litt om nye ting og samtidig få litt innføring i førstehjelp i tidlig alder.

Summer Camp 2020 starter mandag 6 juli og varer til og med fredag 10 juli. Vi håper dette prosjektet vekker så stor interesse blandt næringslivet og det offentlige at vi kan klare å gjennomføre en tilsvarende uke fra 13 juli til og med 17 juli. Dette er en kostbar aktivitet, og vi som klubb kan ikke løpe noen økonomisk risiko, men ved støtte så kan vi klare å gjennomføre dette.

Kirkens Bymisjon, har sikret seg noen plasser og bidratt økonomisk, sier Kristine Rydningen. De vil også bidra med bemanning, og bla. annet med lunsj til deltagerne. Pga av den pågående korona epidemien er stor sett alt av slike aktiviteter stoppet denne sommeren avslutter hun.

Vi søker flere bidragsytere som kan se verdien i dette prosjektet slik at vi også kan gjennomføre ytterligere en uke avslutter Roger Meyer og sier at Nøtterøy er stolte av å kunne sette igang et slikt prosjekt.

Har du, eller noen du kjenner, lyst til å være med på dette så send en mail til Opplevelser2020@gmail.com

Sammen skal vi klare å lage en helt uforglemmelig opplevelse for barna

Påmelding gjør du ved å sende mail til Opplevelser2020@gmail.com