ENDELIG – Det er DETTE vi trener for!

Nå er det kun timer til kamp – vi møter Viking Stavanger i morgen onsdag 19 mai kl 1800. Kampen ser du på Tb.no og Direktesport.

Gutta på bussen til Stavanger
Gutta på bussen til Stavanger

Nettopp, det er det vi trener for hele året, og nå er vi der. Dette er første ordinære kamp på over 5 mnd, og kvalik kampen mot Viking HK står for tur. Spillerne er nå på vei til Stavanger med buss, det er ikke lov å fly ihht korona reglene, og skal vi tro både Robert og resten av gjengen så er spillerne klare. Vi ankommer i kveld og har en liten trening i morgen formiddag. 18 spillere er med, og vi vet fortsatt ikke hvem som er klare til kamp.

I hht Norsk tipping så er Viking favoritter med 1,60 i odds mot 2,65 for seier til Nøtterøy. Ikke naturlig, sier Robert og henviser til at det normale er at eliteserielagene beholder plassene, men kampene skal spilles. Det er så enkelt om at det laget som først vinner 2 kamper spiller i Rema1000 ligaen neste sesong. Kampene skal avgjøres, enten med ekstraomganger eller straffekast.

Det snakkes alltid om hvem som har press på seg, og det er klart Viking føler det på kroppen. Ingen ønsker å få 1 div i retur etter en sesong, men vi skal kjempe det vi har. Vi snakker ikke om resultatet, men hva som skal til for at vi skal spille den håndballen vi ønsker, som også melder om at stemningen i bussen er høy, men også spent.