God kamp mot Elverum

Som avslutning på 7 dagers treningssamling reiste Nøtterøy til Elverum for å møte Norges beste lag i snart 10 år. Etter 2 jevne omganger vinner Elverum til slutt 30-28. Begge lags trenere benytter muligheten til å teste ut forskjellige formasjoner, spillere og mønstre, og spør man trenerne så er det nok de som er minst opptatt av resultatet.

Vi gjør en bra kamp, har langt igjen til dit vi ønsker, men har fått prøvd masse. Våre nye spillere fikk muligheten og gjorde sine saker bra sier Robert Hedin. Samarbeidet mellom Amadeus og Espen fungerte bra, og jeg er fornøyd med alle 3 målvaktene i dag, Simon, Dragan og Øyvind, og fortsetter med at ungguttene Yannik Krögerrecklenfort og Villi Kristianson også fikk prøve seg.

Programmet blir tøft fremover, med trening og kamper. Allerede tirsdag møter vi Runar og Sandefjord kommer på besøk på torsdag, for så å møte Fold tirsdag 10 aug. Deretter er det Skjærgårdslekene.