Ny hospitant – debut i dag?

Morten Andresen er tatt opp i elitegruppa som ny hospitant. En ny lokal spiller, opprinnelig fra Teie, hvor han har spilte sin barne- og ungdomshåndball.

En bakspiller vi kommer til å ha glede av fremover, og vi henter han opp til noen av elitetreningene for å utvikle han mer. Det har grodd bra i de yngre rekker de siste årene, og jeg tror at det er ennå flere som kommer til å ta steget sier Robert Hedin, og legger til at skuddarmen kommer han til å ha glede av fremover, hvis han fortsetter å jobbe målrettet, fortsetter han.

Dere spiller NM kamp mot Vålerenga i dag, kommer vi til å se han på banen?

Det er mulig, slike kamper er alltid vanskelige, vi er naturlig nok favoritter, og det er ikke alltid en fordel. Vi vet lite om Vålerenga, ettersom de ikke har spilt seriespill på 1,5 år, så vi må fokusere alt på oss selv. Morten er med i troppen og vi tar kun med spillere som kan være med å bidra. Dette er spillere som trener målrettet. Spillere som viser seg frem og viser vilje, har alltid muligheter.

Vinner dere dagens kamp?

Som sagt, vanskelig kamper, alle forventer at vi skal vinne, og det gjør vi selv, men vi må så absolutt prestere. NM og cup er alltid gøy og det skjer alltid overraskelser, men vi håper det ikke skjer her. Vi går mot en tøff sesong, mange tøffe kamper, men er glade for å kunne være i gang igjen, avslutter Hedin idet han går på bussen som skal til Jordal.