Møter medaljefavoritten

Håndballnorge mener at Drammen er et av de lagene som kommer til å ligge helt i toppen av tabellen når sesongen er over. Drammenslaget har styrket seg fra i fjor, og er nok det laget som har jevnest nivå på alle plasser, bortsett fra Elverum. De har gått på 2 tap de første 2 kampene mot hhv Elverum, ett måls tap i serie åpningen og noe overraskende 5 måls tap borte mot Fjellhammer. Det er en langs sesong i år, og noen feilskjær vil nok de fleste ha.

Herman Vildalen er tilbake etter et opphold i Danmark og Arendal. Andre Bergsholm Kristensen kommer også fra Arendal, og komplementerer Sander Heieren (som ble årets målvakt sist sesong) i mål. August Baskår Pedersen er hentet inn fra Bjerringbro og August Stogbugt fra Halden.

Vi har så langt 1 seier (hjemme mot Halden) og 3 tap, alle med liten margin. -2 mot Fjellhammer, – 3 mot Nærbø og – 4 mot BSK. (i tillegg – 2 i NM mot Haslum). Kamper hvor vi presenterer bra, men har holder ikke helt inn.

Klarer vi i dag å få alle posisjoner til å fungere bra, samt holde 2 x 30 min så skal vi klare å gjøre dette til en god kamp, med det er ikke tvil om at DHK er store favoritter

Robert Hedin

Theodor G Jansen er ute med sykdom, og blir erstattet av Thomas Lie. Men sett i sammenheng med at vi på torsdag hadde 5-6 spillere nede for telling med sykdom, så skal vi ikke klage.

Kampen ser du på direktesport fra kl 18:00